Kampaukset

Elämässä tulee usein ihania tilaisuuksia juhlistaa omia ja toisten saavutuksia, syntymäpäiviä tai ihan vain viikonloppua, ja me haluamme auttaa sinua ottamaan kaiken ilon irti elämäsi juhlahetkistä. Toisaalta myös upea kampaus on hyvä syy juhlaan, joten se toimii molemmin päin!

Juhlakampaukset

Juhlakampaukseen kuluu aikaa 1,5-2 tuntia ja siihen ei sisälly pesua, saavuthan siis kampausaikaasi puhtailla hiuksilla. Tarjoamme sinulle upean kampauksen sinun toiveesi mukaan sekä juhlan luonnetta myötäillen.

Hääpalvelut

Tarjoamme kampauksia ja meikkauksia kaikkiin tarpeisiinne aina kevyestä iltameikistä ja pikakampauksista upeisiin tarkkaan suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Hääkampaus ja -meikki on varmasti kysytyin tarkkaan ennakkoon suunnitelluista palveluistamme. Näin esimerkiksi koko hääseurue pääsee laitettavaksi saman katon alle, eikä aikaa kulu turhaan odotteluun.

Suunnittelemme yhdessä kanssasi mielekkäimmän kampauksen ja meikin sinulle; kokeilemme erilaisia tyylejä ja värejä sekä erityyppisiä hiuskoristeita. Näin voimme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivimman kampauksen ja meikin suurta päivääsi varten.

Hiusten leikkaus

Leikkaamme klassisia ja graafisia hiuksia, jotka sopivat kaikenikäisille, kaikenlaisille tyyleille ja elämäntavoille. Huolelliset ja taidokkaat leikkaukset imartelevat kasvojasi. Inspiraation haemme niin maailmalta kuin itse asiakkaasta. Haluamme pysyä aina ajan hermoilla ja osata kaikki uusimmat tekniikat. Meille on tärkeää sisäistää asiakkaan tarpeet ja hänen persoonansa.

Lasten hiustenleikkaus

Leyla on koko perheen kampaamo ja meille ovat tervetulleita kaikki asiakkaat vauvasta vaariin. Meillä on paljon kokemusta lasten hiustenleikkauksista ja otamme hyvin huomioon pienten asiakkaiden mahdollisen jännittämisen ja muut tarpeet. Vanhemmat ovat aina tervetulleita mukaan lasten kampaamokäynnille.

Hiusten Värjäykset

Teemme monenlaisia värjäyksiä perinteisestä värjäystekniikasta aina balayageen ja muihin uudempiin trendeihin. Esimerkiksi raidoitustekniikat ovat kehittyneet vuosien saatossa ja nykyään on olemassa monenlaisia tapoja elävöittää hiuksia ja korostaa kasvojen piirteitä raidoilla. Vaikka tekniikat vaihtelevat, raidat pitävät suosionsa.

Meillä on kokemusta monenlaisista vaalennusprojekteista, joissa lopputulos on upea ja asiakkaan näköinen.

Etenkin tummaa pohjaa vaalennettaessa prosessi on monivaiheinen ja hiukselle vaativa, joten suosittelemme vaalennuksen yhteydessä Olaplex-hoitoa.

©   Kaikki oikeudet pidätetään Ylläpito : Nida Verkkopalvelu